Teknik Direktörümüz Luis Aragones, takımın ilk 3 hazırlık maçına göre daha iyi ve istekli oynadığını, ortaya konan futboldan memnun olduğunu, her geçen gün oyun seviyesinin ve kalitesinin arttığını söyledi.
Shakhtar Donetsk ile yaptığımız ve 2-1 kazandığımız maç sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Aragones, takımı ve oyunu değerlendirdi. Aragones, "İlk 3 maçımıza göre daha iyi ve daha istekli oynadık. Daha fazla gol pozisyonuna girdik. Daha fazla gol atabilirdik. Oyunun kalitesi ve seviyesi anlamında ortaya koyduğumuz futboldan memnunum. 2. yarıda da değişikliklere kadarki oyundan memnunum. MTK karşısında da bu şekilde oynamaya çalışacağız. Bugün sistem açısından her şekilde forvetler bizim için değişebilir ama, sisteme çok fazla takılmamak lazım. Sistemden çok oyuncularımın ortak bir amaç için bir araya gelip iyi bir iş çıkarması beni çok mutlu etti. Çalıştığımız oyunlar vardı. Onların bazılarını gördük ama benim için bu takımda bazı oyuncular var ki, top ayağında olduğunda ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu da beni rahatlatıyor. Her geçen gün oyun seviyemiz, kalitemiz artış gösteriyor. Şükrü Saracoğlu'nun atmosferinden çok etkilendim. Oyunculara verdikleri teşvik ve cesaret beni gerçekten etkiledi. MTK gerçekten güçlü bir ekip. Teknik anlamda da iyiler. Zor olacağını biliyorum ancak, turu geçen taraf biz olacağız" dedi.